WWW.PROTu-154.org
Список форумов Project Tupolev Team Вход Регистрация FAQ Пользователи Поиск

Список форумов Project Tupolev Team » Project Tupolev Support fórum (česky a slovensky) » Tu-154M...problemy s cz verzi На страницу 1, 2  След.
Начать новую тему  Ответить на тему Предыдущая тема :: Следующая тема 
Tu-154M...problemy s cz verzi
СообщениеДобавлено: Сб Фев 02, 2008 12:33 Ответить с цитатой
greedy
Курсант
Зарегистрирован: 05.08.2007
Сообщения: 28
Откуда: Czech Republik




Zdravím všechny...vzhledem k tomu,že já už fakt nevím jak to dát do pořádku, tak mi snad někdo ze zkušenějších poradí.
Problém:naistaluji cz verzi Tu-154M, spustím FS...pořád je to OK, ale když se chci vrátit do hlavního menu FS tak mi to hodí klasickou hlášku
" V aplikaci Mic...FS došlo k problému a je třeba ji zavřít" a FS spadne.
Zkoušel jsem různé postupy...2x reinstal celé FS, výměna panel.cfg...naistalování ruské verze( ta šlape úplně v pohodě), kontrola PC jestli nemám někde zbytky po betaverzi (registry, doc...apod.),ale nic. Jinak dělá to cz verze VC i noVC.
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение

СообщениеДобавлено: Сб Фев 02, 2008 13:46 Ответить с цитатой
Belkin
КВС
Зарегистрирован: 04.01.2007
Сообщения: 484
Откуда: Кладно/Kladno, Чехия/CZ (LKKL)




Chápu to tak, že máš nainstalovanou dohromady CZ i RU verzi?

Zkus tyto rady:
http://www.flightsim.cz/forum_prispevek.php?id=208758&lan=0

_________________
-вв-

------------------------------------
Пора в путь-дорогу,
Дорогу дальнюю, дальнюю, дальнюю идем.
Над милым порогом
Качну серебряным тебе крылом…
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение

СообщениеДобавлено: Сб Фев 02, 2008 15:14 Ответить с цитатой
greedy
Курсант
Зарегистрирован: 05.08.2007
Сообщения: 28
Откуда: Czech Republik




Zkoušel už jsem kde co....a procházet fóra taky...
už jsem to zkoušel s FS 9.1 i bez, s ruskou verzí i bez, nahrát a uložit vyplou cessnu...zaplou cessnu....nahrávat a uložit vyplé i zaplé Tu-154..už několik reinstalů FS...čištění PC...změna panel.cfg...výměna panelů ruský za český a naopak.....a jediné na co jsem přišel je, že všechno funguje OK jen s panel.cz to prostě padá v jakékoliv kombinaci.
Sice nevím jestli je to k něčemu dobré, ale když mi to spadné a naskočí to klasické win okno o odeslání problému, tak v detailech zprávy je ModName: panels.dll......ale jestli to s tím má nějakou souvislost fakt nevím. Ale myslí si,že FS je v pořádku...všechno v ní šlape v pohodě,ostatní letadla taky, ruská verze bez problému a nemusím ani měnit jejich opravný panel.cfg co je na stránce PT....zkoušel jsem i měnit nastavení rozlišení...ale prostě nic.
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение

СообщениеДобавлено: Сб Фев 02, 2008 16:33 Ответить с цитатой
Belkin
КВС
Зарегистрирован: 04.01.2007
Сообщения: 484
Откуда: Кладно/Kladno, Чехия/CZ (LKKL)




tak to jsi zatím jediný s tímto problémem. Napiš nám sem kompletní výpis adresáře gauges i s podadresáři...

_________________
-вв-

------------------------------------
Пора в путь-дорогу,
Дорогу дальнюю, дальнюю, дальнюю идем.
Над милым порогом
Качну серебряным тебе крылом…
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение

СообщениеДобавлено: Вс Фев 03, 2008 15:53 Ответить с цитатой
Seidl
Курсант
Зарегистрирован: 10.04.2007
Сообщения: 3




Do teď jsem používal bez problému verzi Tu 154B2 nainstalovanou ze souboru "Tu-154-v9.5.2-Allin1". Po instalaci souboru "pt_tu154m_cz_setup.exe" mi při manipulaci s přístrojem KLN-90B, a to při pokusu o vložení letového plánu a jeho následném vyhledání na levé straně přístroje, dochází k pádu FS, a to nejen u verze TU 154M, ale i u verze TU 154B2.
Vyzkoušeno několikrát, včetně kontroly adresářů a registrů.
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение

СообщениеДобавлено: Пн Фев 04, 2008 14:47 Ответить с цитатой
egon
Курсант
Зарегистрирован: 28.08.2007
Сообщения: 2




Zaznamenal jsem stejný problém jako GREEDY, při návratu do menu spadne celá FSka. Jinak vše jde, asi jak má.
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение

СообщениеДобавлено: Пн Фев 04, 2008 19:24 Ответить с цитатой
balooo
Правак
Зарегистрирован: 13.11.2005
Сообщения: 123
Откуда: LKPR, LKHK




Seidl писал(а):
Do teď jsem používal bez problému verzi Tu 154B2 nainstalovanou ze souboru "Tu-154-v9.5.2-Allin1". Po instalaci souboru "pt_tu154m_cz_setup.exe" mi při manipulaci s přístrojem KLN-90B, a to při pokusu o vložení letového plánu a jeho následném vyhledání na levé straně přístroje, dochází k pádu FS, a to nejen u verze TU 154M, ale i u verze TU 154B2.
Vyzkoušeno několikrát, včetně kontroly adresářů a registrů.


Nemá letový plán víc jako 30 bodů? Případně zkuste importovat nějaký jednoduchý. Jakoverzi KLN máte? Zjistíte to při spuštění, bude to něco jako 0.5, nebo 0.6.
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение

СообщениеДобавлено: Вт Фев 12, 2008 19:00 Ответить с цитатой
egon
Курсант
Зарегистрирован: 28.08.2007
Сообщения: 2




Omlouvám se, pro nedostatek času jsem se k tomu ještě nedostal.
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение

СообщениеДобавлено: Вс Фев 17, 2008 12:58 Ответить с цитатой
Seidl
Курсант
Зарегистрирован: 10.04.2007
Сообщения: 3




Pro nedostatek času jsem se k FSce dostal až teď, takže jsem udělal úplně novou instalaci FSky po vyčištění sčotu od staré, na to jsem pouze nainstaloval Tu 154M CZ, a výsledek je takový, že tedy KLN 90 funguje, ale pro změnu nefunguje natlakování vzduchového systému na víc jak 4 jednotky a vůbec nejde natlakovat hydraulický systém. To je furt něco, a abych místo lítání, řešil furt nějaké chybky, na to nemám ani čas a ani chuť. Je mi to líto, protože jsem se na toto éro těšil, jsem fanda ruských letadel, ale nebudu trávit čas u FSky tím, že půl hodiny se budu zabývat přípravou a startováním éra, abych následně zjistil, že vlastně nemůžu odstartovat. Já vím, že je to na každým, jestli bude, či nebude toto éro používat, ale já chtěl zveřejnit svůj názor, s tím, že si myslím, že toto éro stálo autory mnoho úsilí, ale bohužel to kazí drobné nedodělky. Možná stálo za úvahu nesnažit se o maximální simulaci a udělat dobře fungující stroj tak jak to dělají jiné firmy.
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение

СообщениеДобавлено: Вс Фев 17, 2008 13:39 Ответить с цитатой
Belkin
КВС
Зарегистрирован: 04.01.2007
Сообщения: 484
Откуда: Кладно/Kladno, Чехия/CZ (LKKL)




Seidl писал(а):
myslím, že toto éro stálo autory mnoho úsilí, ale bohužel to kazí drobné nedodělky


Seidl писал(а):
KLN 90 funguje, ale pro změnu nefunguje natlakování vzduchového systému na víc jak 4 jednotky a vůbec nejde natlakovat hydraulický systém.


Seidl писал(а):
nebudu trávit čas u FSky tím, že půl hodiny se budu zabývat přípravou a startováním éra, abych následně zjistil, že vlastně nemůžu odstartovat.


Máš jistě právo na názor, nicméně toto jistě nejsou nedodělky autorů, ale tvoje chyby při oživování stroje. TU-154 momentálně provozují stovky simmerů, a nikdo z nich tebou uváděné "nedodělky" nehlásil.

Nepochybně ale TU-154 není addon pro každého, my všichni co s ní létáme si jistě pamatujeme své začátky, kdy jsme si s tím 2 týdny hráli, než jsme to dostali do vzduchu.

Být virtuálním tůčkařem si žádá velkou míru trpělivosti, a pokud někomu schází, má celou řadu jiných možností, jak se v FS pobavit.

_________________
-вв-

------------------------------------
Пора в путь-дорогу,
Дорогу дальнюю, дальнюю, дальнюю идем.
Над милым порогом
Качну серебряным тебе крылом…
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение

СообщениеДобавлено: Вс Фев 17, 2008 18:45 Ответить с цитатой
Fabo
КВС
Зарегистрирован: 16.07.2005
Сообщения: 1100
Откуда: Slovakia, near Kosice (LZKZ)




Seidl писал(а):
Možná stálo za úvahu nesnažit se o maximální simulaci a udělat dobře fungující stroj tak jak to dělají jiné firmy.


Nestálo, od toho tu sú komerčné firmy... Projekt Tupolev má inú filozofiu - a tou je maximálna simulácia.

Existuj aj alternatíva, Tupolev od IG Fly - aj keď netuším či tá firma ešte žije... posledná vec na stránke má dátum November 06.

_________________
"When once you have tasted flight, you will forever walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been, and there you will always long to return."

Peter Fabian
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение

СообщениеДобавлено: Пн Фев 18, 2008 13:17 Ответить с цитатой
MarekF
Курсант
Зарегистрирован: 30.01.2008
Сообщения: 10
Откуда: LZKZ, Slovakia




Ja musim tiez reagovat na prispevok od Seidla. S Tu154 som zacal lietat len kvoli tomu, ze existoval EN/CZ navod na pouzitie. Zacal som s B2 a ked vysla M CZ verzia, tak som s nou zacal lietat. Ked som to nahodil ja a zacal s tym lietat, tak to musi fungovat aj tebe. Zacal som postupne skusat dalsie a dalsie veci a dnes uz si viem pozriet aj zaznam z MSRP :-) Zatial som lietal bez KLN(je to vacsia zabava), ale urcite ju tiez vyskusam. Tento model jednoducho povedane NEMA CHYBU. Na tebou popisovane problemy som nenarazil, takze skutocne neviem kde moze byt chyba. Zatial to furt startujem podla obrazoveho tutorialu a vsetko funguje ako ma.
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение

СообщениеДобавлено: Ср Фев 20, 2008 20:17 Ответить с цитатой
Seidl
Курсант
Зарегистрирован: 10.04.2007
Сообщения: 3




Chlapci, patrně jste nečtete příspěvky důkladně, protože jinak by jste mi netvrdili, že nejsem schopný tot éro dostat do vzduchu. O pár příspěvků výše píšu, že do doby instalace 154M jsem bez problému používal verzi 154B, na které po instalaci Mka mi přestal fungovat KLN. A co se týče nejaké filosofie atd., já to nikomu neberu, a také neberu úsilí při tvorbě tohoto éra, a zase musím podotknout, že jsem to už zmínil. Já jenom chci říct, že tato verze prostě nechodí na mém hardwaru, a že bohužel to asi je něco na tomto éru co můj sčot to nedokáže skousnout, toť vše.
Jinak několikrát podrobně jsem si prošel český návod bod po bodu, ale jak píšu, je mi to líto, protože jsem velký fanda všech ruských letadel.
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение

СообщениеДобавлено: Ср Фев 20, 2008 22:08 Ответить с цитатой
priskac
Курсант
Зарегистрирован: 11.02.2007
Сообщения: 26
Откуда: Kosice - Slovakia




Seidl писал(а):
Chlapci, patrně jste nečtete příspěvky důkladně, protože jinak by jste mi netvrdili, že nejsem schopný tot éro dostat do vzduchu. O pár příspěvků výše píšu, že do doby instalace 154M jsem bez problému používal verzi 154B, na které po instalaci Mka mi přestal fungovat KLN. A co se týče nejaké filosofie atd., já to nikomu neberu, a také neberu úsilí při tvorbě tohoto éra, a zase musím podotknout, že jsem to už zmínil. Já jenom chci říct, že tato verze prostě nechodí na mém hardwaru, a že bohužel to asi je něco na tomto éru co můj sčot to nedokáže skousnout, toť vše.
Jinak několikrát podrobně jsem si prošel český návod bod po bodu, ale jak píšu, je mi to líto, protože jsem velký fanda všech ruských letadel.


no skusim sa k tomu vyjadrit, bolo by dobre opisat presnu chybu, lebo popis ze mi prestal fungovat KLN je dost obecny, chyba moze byt vo velkom pocte waypointov, mas zlu verziu KLN, nemas upgradnutu verziu, je tam privela parametrov, takze bolo by dobre popisat chybu podrobnejsie, a presne popisat problem kedy Ti to robi. K tomu zvysku sa nechcem ako jeden z autorov vyjadrovat, ponukam Ti support, ICQ: 111853475, kludne sa ozvi a mozme to prediskutovat. Len tolko ze na ruskych masinach mam v FSke odlietanych niekolko sto hodin a zatial ide vsetko ako ma, a pouzivam presne tie iste verzie co su k dispozicii. Takze bud to vidim ako problem v pilotazi (resp. v postupoch), pripadne nejake problemy s FS. Staci sa ozvat a pokusime sa to vyriesit.

Peto
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение

СообщениеДобавлено: Ср Фев 20, 2008 23:57 Ответить с цитатой
Fabo
КВС
Зарегистрирован: 16.07.2005
Сообщения: 1100
Откуда: Slovakia, near Kosice (LZKZ)




priskac
Ja sa len pridam k Priskacovi, na ruskych masinach, specialne Tu-154 mam stovky az k tisic hodinam, a som k dispozicii na ICQ.

_________________
"When once you have tasted flight, you will forever walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been, and there you will always long to return."

Peter Fabian
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение

Tu-154M...problemy s cz verzi
 Список форумов Project Tupolev Team » Project Tupolev Support fórum (česky a slovensky)
Вы не можете начинать темы
Вы не можете отвечать на сообщения
Вы не можете редактировать свои сообщения
Вы не можете удалять свои сообщения
Вы не можете голосовать в опросах
Вы не можете вкладывать файлы
Вы не можете скачивать файлы
Часовой пояс: GMT + 3  
Страница 1 из 2  
На страницу 1, 2  След.
  
  
 Начать новую тему  Ответить на тему  


  Powered by phpBB © 2001-2005 phpBB Group. Designed for protu-154.org | Webmaster - ^COOLER^