WWW.PROTu-154.org
Project Tupolev Team Forum Index Log in Register FAQ Memberlist Search

Project Tupolev Team Forum Index » Project Tupolev Support fórum (česky a slovensky) » Problém z Gau u pt154_CZ_ver_1_1
Post new topic  Reply to topic View previous topic :: View next topic 
Problém z Gau u pt154_CZ_ver_1_1
PostPosted: Mon Jan 05, 2009 19:25 Reply with quote
Fenemi
Курсант
Joined: 05 Jan 2009
Posts: 3




Dobrý den zdravím příznivce fóra

Předem bych chtěl poděkovat všem co se o toto fórum starají a doufám že mě pomohou. Můj problém je že při instalaci nové verze 1.1. CZ se při výběru letadla hlásí FSka chybu (ES_154M_3_072_CZ.GAU a NN_PNK_154M_V1_25_CZ.GAu).
Instalace proběhla v pořádku soubory jsou v adresáři GAUGES a po odklikání chybového hlášení pochopitelně nefungují přístroje.

Děkuji za cenné rady
View user's profile Send private message

PostPosted: Tue Jan 06, 2009 15:13 Reply with quote
Belkin
КВС
Joined: 04 Jan 2007
Posts: 484
Location: Кладно/Kladno, Чехия/CZ (LKKL)




Máš FS9 nebo FS2004?

_________________
-вв-

------------------------------------
Пора в путь-дорогу,
Дорогу дальнюю, дальнюю, дальнюю идем.
Над милым порогом
Качну серебряным тебе крылом…
View user's profile Send private message

PostPosted: Tue Jan 06, 2009 18:09 Reply with quote
Fenemi
Курсант
Joined: 05 Jan 2009
Posts: 3




Ahoj
Mám to nainstalované na FS2004 (FS9 je to samé měl jsi asi na mysli FSX)
Ještě na doplnění je to v podstatě čistá instalace (před vánoci 2008) + addony UTE2004, Global 2008, Wilco 737-300, F1 ATR72-500 a pár scenérií,
View user's profile Send private message

PostPosted: Tue Jan 06, 2009 19:16 Reply with quote
Belkin
КВС
Joined: 04 Jan 2007
Posts: 484
Location: Кладно/Kladno, Чехия/CZ (LKKL)




Ahoj,

samozřejmě jsem měl na mysli FSX, nějak jsem se upsal... Je to zvláštní, doposud nehlášesným problém. Nejspíš bych zkusil vymazat gauges a reinstall. Pokud to nepomůže - zkus ruskou verzi - je to totéž jako česká, jen s jinými texturami.

Pak bychom případně pokračovali.

_________________
-вв-

------------------------------------
Пора в путь-дорогу,
Дорогу дальнюю, дальнюю, дальнюю идем.
Над милым порогом
Качну серебряным тебе крылом…
View user's profile Send private message

PostPosted: Tue Jan 06, 2009 20:56 Reply with quote
Fenemi
Курсант
Joined: 05 Jan 2009
Posts: 3




BINGO

Ruská verze funguje na 100% krátký let a vše OK.

Díky moc za radu a pro zajímavost včem může být problém v CZ verzi. Předpokládám že nějaké nastavení v mém PC se nemusí s CZ verzí ?
View user's profile Send private message

PostPosted: Thu Feb 26, 2009 19:55 Reply with quote
Zdenek N
Курсант
Joined: 25 Feb 2009
Posts: 5




Cau, tak mam taky podobny problem. S tim rozdilem, ze mi to delaji obe verze (CZ i RU), a tech chybovych hlasek je tam "nekonecne mnoho". Je to divny, zahada. Muj stroj- notebook ACER aspire 7730g koupeny z Vistou. V teto konfiguraci nainstalovana FSka s ruznymi addony a Tupolevem. Vse fungovalo. Pozdeji preinstalace na XP- Tupolev nejde. Opet obnoven puvodni stav- Vista- Tupolev nejde. A zase na XP- Tupolev nejde. Muze byt chyba opravdu v nejakem nastaveni Windowsu? Vsechny ostatni addony funguji bez problemu, jen muj nejoblibenejsi- tu-154M, ne a ne.

Dik za jakoukoli pomoc.
View user's profile Send private message Send e-mail

PostPosted: Fri Jul 10, 2009 17:41 Reply with quote
Srandik32
Курсант
Joined: 06 Apr 2009
Posts: 4




Zdravím všechny,tak se musím připojit k problému.Po instalaci cz release na nový pc mám úplně stejný problém jako Fenemi,nechápu to,na starým pc vše bez problémů,dokonce na ntb pod Vistama taky vše ok a teď na novým pc s original XP tenhle problém s gauges,měl jsem zálohovanou celou složku gauges ze starýho pc ale přepsání souborů nepomohlo Грусть ,jinak ruská verze normálně šlape.Neví někdo?Předem díky.
View user's profile Send private message

PostPosted: Fri Jul 10, 2009 21:32 Reply with quote
Srandik32
Курсант
Joined: 06 Apr 2009
Posts: 4




Tak jen chybou v cz release to nebude,tady http://protu-154.com/forum/viewtopic.php?t=10280&postdays=0&postorder=asc&start=0 to řeší taky,bohužel s mýma jazykovýma schopnostma jsem trochu v .........,nemohl by někdo jazykově vzdělanější napsat jestli se ten problém dá nějak vyřešit?Díky.
View user's profile Send private message

PostPosted: Sat Jul 11, 2009 00:26 Reply with quote
greedy
Курсант
Joined: 05 Aug 2007
Posts: 28
Location: Czech Republik




Tohle jsem po instalaci na nový comp taky řešil a nikdo nic moc neporadí. Na uvedeném odkazu to řeší instalací staré verze + patch.
Mě se to povedlo rozchodit tak, že jsem nainstaloval ruskou verzi, pak jsem dal uninstal a nainstaloval jsem cz verzi. V současné době se mi to dokonce třikrát podařilo nainstalovat načisto, jen cz verze. Zkoušel jsem různé varianty instalace FS, přeinstalace apod. Nevím jestli to má nějakou souvislost, ale používám FSUIPC a instaluji ho hned po instalaci a nastavení FS. Teď jsem změnil pořadí, nejdřív TU-154 a pak FSUIPC. Ale jestli to dělá toto, fakt nevím.
View user's profile Send private message

PostPosted: Sat Jul 11, 2009 01:18 Reply with quote
Srandik32
Курсант
Joined: 06 Apr 2009
Posts: 4




Takže hurááá,taky už se mi to nakonec podařilo.Odinstal Ruské verze pak jsem odebral z modules FSUIPC.dll,restart compu a instal cz verze,vložení FSUIPC zpět a vše zas funguje jako dřív,nevím co na to mělo jak vliv ale hlavně že zas funguje Хорошо Улыбка
View user's profile Send private message

Problém z Gau u pt154_CZ_ver_1_1
 Project Tupolev Team Forum Index » Project Tupolev Support fórum (česky a slovensky)
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum
All times are GMT + 3 Hours  
Page 1 of 1  

  
  
 Post new topic  Reply to topic  


  Powered by phpBB © 2001-2005 phpBB Group. Designed for protu-154.org | Webmaster - ^COOLER^